Appartement - Auf der Wallme 39-Z | Winterberg

8.6
2
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Opp.: 59 m2

Accommodatie
Een sfeervol 2-kamer appartement op de 1e etage, met een woonkamer met zit- en eethoek. In de woonkamer is een flatscreenTV aanwezig en DVD-speler. In de woning is Wifi gratis. In de slaapkamer is een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. De badkamer is uitgerust met een douche, wc en wastafel. De keuken is voorzien van een oven, koelkast en magnetron. Er is een wasmachine beschikbaar. Vanaf het balkon heeft u een schitterend uitzicht over het skigebied. Er is een berging waar u veilig en snel ski's en fietsen stalt.

Over deze accommodatie
Het appartement bevindt zich in een klein complex met een eigen parkeerplaats. Het complex is rustig gelegen. Binnen 5 minuten te voet bereikt u het centrum van Winterberg.

Omgeving
In een rustige omgeving bevindt zich deze accommodatie. Het centrum is te voet prima bereikbaar en biedt een groot aanbod van winkels, boetiekjes, restaurants en café's. De afstand tot Erlebnisberg Kappe met de bobbaan, het bikepark, de zomerrodelbaan en het klimbos bedraagt zo'n 40 minuten te voet. In 10 minuten bereikt u het centrum. In de omgeving van Winterberg is een groot aanbod te vinden van vrijetijdsactiviteiten en ontspanning. Bijvoorbeeld zwemmen, zeilen, een vrijetijdspark en nog veel meer.  

Boekingsinformatie

Ligging appartement - auf der wallme 39-z | winterberg

De ligging van "appartement - auf der wallme 39-z | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.