Studio - Kiefernweg 14 G | Winterberg

9
3
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen : 3
Aantal slaapkamers : 0
Aantal badkamers : 1
Oppervlakte : 48 m2

Appartement
Een ruime, kwaliteitsvol ingerichte accommodatie. Er is een terras met grasveld aanwezig. De compleet uitgeruste keuken (4 pits kookplaat, vaatwasser, magnetron, koffiemachine, waterkoker, eierkoker, raclette en broodrooster is aanwezig). Een opklapbed in de woonkamer (kast) en een slaapbank voor 1 persoon is beschikbaar. De zithoek met grote eettafel biedt ruimte voldoende. Een groot bad met douche is in de badkamer te vinden. Er is een kleine berging waar u bijvoorbeeld koffers eenvoudig opbergt. Vanuit het raam heeft u zicht op de Erlebnisberg Kappe en de panoramabrug. Fietsen kunnen op het terras gestald worden of in de gemeenschappelijke berging gezet worden. Naast de woning bevindt zich een wasruimte waar een munt-wasmachine te gebruiken is. Tevens een aparte was-droogruimte.

Over deze accommodatie

De accommodatie ligt in een rustig woongebied, in omgeving van het bikepark en de bobbaan. Er is een gezamenlijke sauna, tegen betaling in het complex.  Wandel- en fietsroutes starten direct voor de deur. Het skigebied bereikt u op enkele minuten. In de directe omgeving zijn enkele restaurants te vinden.  Naar het centrum van Winterberg loopt u ongeveer 20 minuten. Hier is een groot aanbod van boetiekjes, winkels, bistro's, restaurants en supermarkten te vinden.

Inclusief SauerlandCard
Met deze kortingskaart krijgt u gratis bus- en treinvervoer tijdens uw verblijf.

Boekingsinformatie

Ligging studio - kiefernweg 14 g | winterberg

De ligging van "studio - kiefernweg 14 g | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.