Appartement - Gartenstrasse 17 | Winterberg

8.9
6
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 6
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Oppervlakte: 80 m2

Accommodatie
Het appartement biedt twee slaapkamers, een badkamer en keuken, een grote woon- en eetkamer en een groot zonnig terras. Een ideaal verblijf voor een vakantie! Het appartement is geschikt voor 4 - 6 personen. De woon- en eetkamer grenst aan het balkon (30 m2). In de woonkamer is een Flatscreen TV met Nederlandse en Duitse zenders, DVD, stereo-apparaat, Surround systeem, Wifi. De gezellige zithoek met een grote eettafel biedt u alle comfort De keuken is volledig uitgerust met kookgerei, een oven, vaatwasser, koelkast met groot vriesvak, koffiemachine en senseo-machine, toaster en waterkoker. De grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en bijzetbed (geschikt voor 2 personen). In de 2e slaapkamer is een groot tweepersoonsbed te vinden, met een babybed en kinderstoel. In de badkamer vindt u een douche in het bad, toilet en wastafel. Bij het appartement hoort een berging waar fietsen en ski's gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. Een parkeerplaats is voor de accommodatie beschikbaar.  

Over deze accommodatie
Het complex ligt in een rustige zijstraat van het centrum van Winterberg.

Omgeving
Een fantastische uitzicht vanaf het appartement over Winterberg en het skigebied. Wandelroutes starten direct voor de deur en het skigebied ligt op 2 km. afstand (auto of bus). 

Boekingsinformatie

Ligging appartement - gartenstrasse 17 | winterberg

De ligging van "appartement - gartenstrasse 17 | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.