Appartement - Schanzenstraße 15-R | Winterberg

9.4
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen : 4
Aantal slaapkamers : 2
Aantal badkamers : 1
Oppervlakte : 66 m2

Beschrijving
Dit mooie appartement is compleet gerenoveerd. Alle kamers komen uit op 1 gang. Rechts is een mooie slaapkamer met een groot boxspring tweepersoonsbed. Hier bevindt zich ook een gerenoveerde badkamer met regendouche, bad, wc en wastafel. Ook is er een föhn aanwezig. Al met al een echt Wellness gevoel. In de woonkamer, met 2 balkons, kunt u bijna de hele dag van de zon genieten. Verder zijn er een grote bank , Flatscreen en een eethoek aanwezig. De laatste is groot genoeg om leuke spelletjes aan te spelen. De geïntegreerde keuken is voorzien van inductie kookplaat met oven, koelkast met grote vriezer, koffiezetapparaat, Senseo, magnetron en natuurlijk een vaatwasser.

Over deze accommodatie
In het huis is een wasmachine en droger, een ski-kelder en een eigen berging kelder voor fietsen en kinderwagens. Een speeltuin op het terrein voor de kinderen en een barbecue maken het geheel compleet. Geparkeerd wordt er aan de voorkant van het huis.

Omgeving 
In een rustige woonwijk in de buurt van het skigebied en het centrum van de stad, is dit prachtig onderhouden appartement gelegen. Wandel- en fietspaden beginnen direct voor de deur.

Boekingsinformatie

Ligging appartement - schanzenstraße 15-r | winterberg

De ligging van "appartement - schanzenstraße 15-r | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.