Appartement - Gartenstraße 15-BS | Winterberg

8.6
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Oppervlakte: 60 m2

Accommodatie
Dit goed verzorgde appartement met een woonkamer met zithoek en open keuken, biedt een schitterend uitzicht over Winterberg. Vanuit de woonkamer, loopt u het balkon op, waar u heerlijk ontspannen geniet van de zon. Tuinmeubelen zijn voorhanden. Er zijn twee slaapkamers met tweepersoonsbed. Er is een gerenoveerde badkamer. Internetaansluiting is beschikbaar in het appartement. Bij boeking ontvangt u de SauerlandCard, een pas waarmee u gratis reist met bus en trein.

Over deze accommodatie
Een verzorgd complex waarin het appartement zich bevindt. Het centrum van Winterberg ligt op 10 minuten het skigebied bereikt u op 15 minuten te voet. Bij boeking ontvangt u een gratis SauerlandCard, waarmee u gratis reist met bus en trein. Een opbergruimte voor ski's is direct bij het appartement te vinden. Een parkeerplaats is tegenover de accommodatie beschikbaar. 

Omgeving
In een rustige omgeving bevindt zich deze accommodatie. Het centrum is te voet prima bereikbaar en biedt een groot aanbod van winkels, boetiekjes, restaurants en café's. De afstand tot Erlebnisberg Kappe met de bobbaan, het bikepark, de zomerrodelbaan en het klimbos bedraagt zo'n 40 minuten te voet. In 10 minuten bereikt u het centrum. 


In de omgeving van Winterberg is een groot aanbod te vinden van vrijetijdsactiviteiten en ontspanning. Bijvoorbeeld zwemmen, zeilen, een vrijetijdspark en nog veel meer.  

Boekingsinformatie

Ligging appartement - gartenstraße 15-bs | winterberg

De ligging van "appartement - gartenstraße 15-bs | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.