Appartement - Am Waltenberg 70-KO | Winterberg

9.1
2
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 2
Aantal slaapkamers: 0
Aantal badkamers: 1
Opp. 55 m2

Beschrijving
Een gerenoveerd appartement (2013) wat centraal gelegen is. Het appartement bestaat uit een grote ruimte waarin een heerlijke zitbank te vinden is en een eethoek. In deels afgeschermde hoek zijn twee eenpersoonsbedden. De keuken is volledig uitgerust en van alle gemak voorzien. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Het ruime balkon nodigt uit voor genieten in het zonnetje. In het gehele appartement is Wifi. Bovendien kunt u gebruik maken van de wellness voorzieningen in het complex zoals sauna, zwembad en zonnehemel.

Over deze accommodatie

Het complex ligt direct bij de ingang van het skigebied en de wandelroutes. Er is een parkeerplaats aanwezig. Op het dak is een groot dakterras, waar u kunt bbq-en en zonnen. Een inpandig zwembad (niet tijdens corona) en sauna is aanwezig en kunt u gratis gebruiken. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een zonnebank, wasmachine en droger. Met de SauerlandCard, die u gratis krijgt bij uw reservering, kunt u gratis bus- en treinvervoer benutten. Het appartement ligt op de 4e etage, bereikbaar met lift.

Omgeving
 
De accommodatie ligt dichtbij het skigebied en op enkele loopminuten van de Erlebnisberg Kappe met de bobbaan, het bikepark, de zomerrodelbaan en het klimbos. Het centrum van Winterberg is voorzien van vele winkels, boetiekjes, restaurants, cafe's en supermarkten én op enkele minuten lopen bereikbaar. In de directe omgeving van Winterberg is een groot aanbod van vrijetijdsactiviteiten.

Boekingsinformatie

Ligging appartement - am waltenberg 70-ko | winterberg

De ligging van "appartement - am waltenberg 70-ko | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.