Appartement - Im Hohlen Seifen 10-H | Winterberg

10
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Opp.: 90m2

Accommodatie
Een mooi, modern appartement met grote woonkamer met TV (ook Nederlandse programma's). Vanuit de woonkamer stapt u het balkon op. De grote keuken is volledig uitgerust met o.a. combimagnetron en vaatwasser. Grenzend aan de keuken is een eetkamer. Er zijn twee slaapkamers, waarvan een met tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast zijn er twee kinderbedjes beschikbaar én een kinderstoel. De badkamer heeft een ligbad, douche, toilet en wastafel. Een wasmachine en droger zijn in het appartement aanwezig. Er is gratis Wifi aanwezig. Parkeren doet u achter het complex. Een afsluitbare bergruimte voor fietsen en ski's is aanwezig.

Over deze accommodatie
Dit appartement is onderdeel van een complex met andere appartementen in hetzelfde huis voor grotere gezinnen of groepen.  Het centrum van Winterberg is voorzien van vele winkels, boetiekjes, restaurants, cafe's en supermarkten én op enkele minuten lopen bereikbaar. In de directe omgeving van Winterberg is een groot aanbod van vrijetijdsactiviteiten.  

Boekingsinformatie

Ligging appartement - im hohlen seifen 10-h | winterberg

De ligging van "appartement - im hohlen seifen 10-h | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.