Appartement Regal - Brilonerstrasse 16 | Siedlinghausen-Winterberg 'Retro'

7.1
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Opp. 50 m2

Beschrijving
Sfeervol appartement. De woonkamer is knus en comfortabel. Er is een keuken, waar alle faciliteiten aanwezig zijn, zoals een vaatwasser, oven, koelkast. Er zijn twee slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en de 2e kamer een stapelbed heeft. De badkamer heeft een toilet, wastafel en douche. Er is een heerlijk terras waar het genieten is van de zon.

Over deze accommodatie

In het complex zijn drie appartementen met alle benodigdheden om de hoek: bakker, supermarkt, restaurants en zwembad. Wandelingen en fietsroutes vanaf de voordeur en ski pistes op 10 min. met de auto of bus (Halte voor de deur).

Omgeving
Er is een openlucht zwembad en een betaald binnenbad in Siedlinghausen.  Winterberg - Siedlinghausen is ideaal gelegen om te wandelen, fietsen en veel meer. De afstand tot het skigebied van Winterberg bedraagt ongeveer 10 km. De wandelroutes starten zo ongeveer voor de deur van het appartement. Der Rothaarsteig nodigt uit voor lange wandeltochten. Dit kan ook onder leiding van een gids. Informeer hiervoor bij de VVV in Siedlinghausen. Er zijn diverse restaurants aanwezig. Op slechts een paar autominuten afstand is Winterberg te vinden met een uitgebreid aanbod van winkels, boetiekjes en restaurants. De gratis bus brengt u snel naar het centrum van Winterberg toe. In de directe omgeving zijn veel vrijetijdsactiviteiten te vinden, bijvoorbeeld zwemmen, zeilen en nog veel meer. Een treinstation is op 200 meter te vinden, op 150 meter de bushalte. 


Boekingsinformatie

Ligging appartement regal - brilonerstrasse 16 | siedlinghausen-winterberg 'retro'

De ligging van "appartement regal - brilonerstrasse 16 | siedlinghausen-winterberg 'retro'" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.