Appartement - Am Bergelchen 13-M | Winterberg-Niedersfeld

6.9
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Opp.: 60 m2

Beschrijving
Uitkijken over de Hillebachsee, in dit recent gerenoveerde appartement is dat mogelijk! Het bergmeer is een van de weinige plekken in de buurt waar in de natuur gezwommen kan worden. Dit appartement biedt dan ook een heerlijke uitvalsbasis voor uw ontspannen of juist sportieve vakantie. De sfeervolle, houten details geven een moderne, huiselijke sfeer. Geniet van de zon op het grote terras. Ruik de beroemde berglucht, hoor de vogels fluiten. Hier is de natuur letterlijk om de hoek! 

Over deze accommodatie
Dit appartement heeft in de woonkamer een Smart TV. De keuken heeft een magnetron, een oven, een toaster, een vaatwasser, een koelkast met vriesvakje, een Senseo-koffiezetapparaat en een waterkoker. Het appartement heeft verder één slaapkamer met een stapelbed, een tweepersoonsbed en een open kledingkast. De badkamer heeft een douche, een wastafel en een toilet. Tot slot is er nog een groot terras (gelegen op het zuidwesten) en tuinmeubelen. Ook is er WiFi.

In de garage naast het huis kan geparkeerd worden. Ook kunnen daar eventueel fietsen neergezet worden. In de gezamenlijke waskelder staan de wasmachine en droger. 

Omgeving
Direct in de omgeving vindt u de prachtige natuur. Pak de fiets om de uitdagende mountainbike parcoursen te nemen, loop zo naar de Hillebachsee waar u kunt waterskiën, zwemmen, tafeltennissen, volleyballen en nog veel meer. Of ga wandelen op de prachtige Hochheide, die in de nazomer roze-paars kleurt. 's Winters is het een walhalla voor iedereen die van sneeuw houdt: langlaufen, sleetje rijden, skiën in Niedersfeld of het sneeuwzekere Winterberg (10 minuten rijden).



Boekingsinformatie

Ligging appartement - am bergelchen 13-m | winterberg-niedersfeld

De ligging van "appartement - am bergelchen 13-m | winterberg-niedersfeld" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.