Appartement - Am Bergelchen 5-H | Niedersfeld

8.7
4
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 4
 Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Opp.: 55 m2

Beschrijving
Welkom in deze sfeervolle woning, op korte afstand van de Hillebachsee. De vakantiedag starten met een ontspannen ontbijt op het terras en zicht op meer en natuur. De gerenoveerde woning biedt alle comfort en laat niets te wensen over. In de keuken zijn alle faciliteiten aanwezig, zoals oven, waterkoker en koffiefiltermachine. De woonkamer biedt alle ruimte en heeft aangrenzend een balkon. Er zijn twee slaapkamers met beiden een tweepersoonsbed.

Over deze accommodatie
De woning is te vinden in een klein complex. Voor het huis is een parkeerplaats aanwezig. Het huis ligt aan de bosrand en biedt een uitstekende uitvalsbasis naar wandel- en skigebieden.

Omgeving
Gelegen rondom prachtige natuur,  je pakt de fiets om de uitdagende mountainbike parcoursen te nemen, loopt zo naar de Hillebachsee waar je kunt waterskiën, wakeboarden, zwemmen, tafeltennissen, volleyballen en nog veel meer. Het is 's winters een walhalla voor iedereen die van sneeuw houdt: langlaufen, sleetje rijden (slee is aanwezig), skiën in Niedersfeld of het prachtige en het sneeuwzekere Winterberg
(10 minuten rijden en je staat op prachtige pistes) of wandelen op de prachtige Hochheide.

Boekingsinformatie

Ligging appartement - am bergelchen 5-h | niedersfeld

De ligging van "appartement - am bergelchen 5-h | niedersfeld" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.