Appartement - Pölzweg 1 "Am Lindenhof" | Niedersfeld

8.8
6
Welcomeinwinterberg.com logo

Max aantal personen: 6 + 1 baby
Aantal slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 2
Oppervlakte: 79 m2

Accommodatie
De vakantie-accommodatie is geschikt voor 6 personen en 1 baby, op 2 minuten loopafstand van de Hillebachsee. Dit appartement met Wifi heeft een gezellige woonkamer met smart tv. Vanuit de woonkamer stapt u zo het terras op, om heerlijk te genieten van het uitzicht. Er is een ruime woonkeuken, die voorzien is van allerlei gemakken zoals een vaatwasser, oven, magnetron, koffiezetapparaat en toaster. In de 1e slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de 2e slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer kunt u de bank omtoveren tot een comfortabele slaapbank. De twee badkamers zijn modern ingericht. Een ideaal appartement voor gezinnen en vrienden. Beneden het appartementencomplex is een (ski)berging en fietsenstalling aanwezig. 

Omgeving
Gelegen rondom prachtige natuur,  je pakt de fiets om de uitdagende mountainbike parcoursen te nemen, loopt zo naar de Hillebachsee waar je kunt waterskiën, wakeboarden, zwemmen, volleyballen en nog veel meer. Het is 's winters een walhalla voor iedereen die van sneeuw houdt: langlaufen, sleetje rijden (slee is aanwezig), skiën in Niedersfeld of het prachtige en sneeuwzekere Winterberg (10 minuten rijden en je staat op prachtige pistes) of wandelen op de prachtige Hochheide.

Boekingsinformatie

Ligging appartement - pölzweg 1 "am lindenhof" | niedersfeld

De ligging van "appartement - pölzweg 1 "am lindenhof" | niedersfeld" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.