Studio - Am Bergelchen 34-P | Niedersfeld

10
3
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. Aantal Personen: 3
Aantal slaapkamers: 0
Aantal badkamers: 1
Oppervlakte: 45  m2


Beschrijving
In deze studio hoog boven de daken van Niedersfeld  zult u zich thuis voelen. U treft hier een grote woon/slaapkamer met een eethoek, een grote slaapbank voor 2 personen en één voor 1 persoon. Direct vanaf het aangrenzende dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de Hillebachsee en een gedeelte van Niedersfeld. In de keuken vindt u naast een vaatwasser, alle benodigde keukengerei zoals een Senseo apparaat, koffiezetapparaat, magnetron, gasfornuis met oven en koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel .

Over deze accommodatie

Het kleine complex heeft behalve een fietsenkelder, een gemeenschappelijke ruimte met tafeltennis, een kleine counter voor feesten met vrienden.
 
Omgeving

10 minuten lopen van het dorpscentrum en Hillebachsee het stadje Niedernfeld zijn er alle mogelijkheden om te wandelen fietsen, langlaufen en waterskiën met baai. Restauranten en winkels kunnen, tot op zekere hoogte, worden gevonden in het dorp en natuurlijk in Winterberg, 7 km verder. Niedersfeld heeft een klein skigebied met de restauratie. U kunt gratis met de bus naar de Skiliftkarussell in Winterberg rijden.

Boekingsinformatie

Ligging studio - am bergelchen 34-p | niedersfeld

De ligging van "studio - am bergelchen 34-p | niedersfeld" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.