Appartement Auf 'm Kampe 49-B | Neuastenberg

8.9
6
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 6
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Oppervlakte: 80m2

Accommodatie:
Accommodatie met een schitterend uitzicht over het zuidelijke Sauerland. Een korte vakantie of paar dagen er tussen uit? U geniet in het gemoedelijke en sfeervolle appartement van een aangenaam verblijf.  De sfeervolle woonkamer met Flatscreen TV en aansluitende eetkamer. Het aangrenzende balkon geeft een mooi zicht op het skigebied en de bossen. De moderne keuken is compleet uitgerust. De 1e slaapkamer heeft een groot 2-persoonsbed, de 2e slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en stapelbed en eenpersoonsbed. In de badkamer vindt u een douche, wc en wastafel.
Huisdieren zijn toegestaan.

Complex:
De accommodatie ligt in een 4 jaar oud, kleinschalig complex en is rustig, ruim, licht en sfeervol.

Omgeving: Wandel- en fietsroutes starten voor de deur, maar ook langlaufmogelijkheden zijn direct bij deze accommodatie te vinden. Met de SauerlandPas gebruikt u gratis de bus en trein  in Hochsauerland. De gratis WinterbergCardPlus geeft gratis toegang of korting tot zo'n 40 attracties en evenementen. Een bakker, een slager, een café, een gasthuis en een skischool vindt u op loopafstand.

Boekingsinformatie

Ligging appartement auf 'm kampe 49-b | neuastenberg

De ligging van "appartement auf 'm kampe 49-b | neuastenberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.