Appartement - Liemeckeweg 12-E | Elkeringhausen

9.3
3
Welcomeinwinterberg.com logo

Max aantal personen: 3
Aantal slaapkamers: 0
Aantal badkamers: 1
Opp.:

Beschrijving
Een compleet gerenoveerde studio; ideaal voor een korte vakantie of lang weekend. De keuken, woonkamer en slaapkamer bevindt zich in één ruimte. Er staat een comfortabel boxspringbed en een slaapbank. De keuken is uitgerust en voorzien van alle gemak. De badkamer heeft een douche, wc en wastafel. Het balkon biedt een fantastisch uitzicht, waar het genieten is van de natuur. Een wasmachine en droger zijn beschikbaar.

Over deze accommodatie
Het appartement ligt in een kleinschalig complex op de begane grond. Bos en natuur liggen direct voor de deur, waar het genieten is. Wandelend of per fiets er op uit. Het kan allemaal.

Omgeving
Winterberg ligt op 4 km afstand. Hier tref je de Erlebnisberg Kappe met de bobbaan, het bikepark, de zomerrodelbaan en het klimbos. Ook het centrum met winkels, boetiekjes, restaurants, cafés, discotheken en apres-ski-gelegenheden zijn op korte afstand. In de directe omgeving van Winterberg is een groot aanbod van vrijetijds-activiteiten te vinden, bijvoorbeeld zwemmen, zeilen een attractiepark en nog veel meer. 



Boekingsinformatie

Ligging appartement - liemeckeweg 12-e | elkeringhausen

De ligging van "appartement - liemeckeweg 12-e | elkeringhausen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.