Appartement - Lenneblick 2-G | Altastenberg

7
5
Welcomeinwinterberg.com logo

Aantal personen: 5
Aantal slaapkamers:1
Aantal badkamers: 1
Opp: 58m2

Beschrijving
Vakantie vieren in één van de hoogst gelegen dorpjes? U voelt zich er ongetwijfeld thuis! Dit gezellige appartement met uitzicht op het skigebied in Altastenberg en omliggend landschap, biedt ruimte voor 5 personen. De woonkamer is sfeervol ingericht en heeft een zithoek met een nieuwe inbouwkeuken. Een vaatwasser en alle noodzakelijke faciliteiten zijn voorhanden. Vanuit de woonkamer loopt u het balkon op, gelegen op het zuiden. Hier geniet u van een heerlijke middagzon. In de woonkamer is een Flatscreen TV te vinden met DVD speler en satelliet ontvangst. Wifi is in het appartement beschikbaar.  In de woonkamer zijn 2 eenpersoons opklapbedden. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en eenpersoons hoogslaper.

Over deze accommodatie
In de berging is een ruimte met tafeltennistafel te vinden. Na inspanning is het heerlijk ontspannen. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Ski's bergt u eenvoudig op in de skikelder of de bijbehorende garage. Ook fietsen parkeert u hier veilig. Huisdieren zijn welkom, tegen een meerprijs.

Omgeving
Het dorpje Altastenberg ligt op enkele kilometers van Winterberg. Altastenberg grenst direct aan het skigebied en is hoog gelegen. Daardoor is er al snel sneeuwzekerheid. Er zijn 17 geprepareerde pistes en een groot aanbod van langlaufloipes. In Winterberg is een groot aanbod van winkels en horeca te vinden. 




Boekingsinformatie

Ligging appartement - lenneblick 2-g | altastenberg

De ligging van "appartement - lenneblick 2-g | altastenberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.