Andorra Bordes d'Envalira S4

4
Bungalow.Net logo

Dit vakantiecomplex ligt in het gehucht Bordes d'Envalira, in het district Peretol, op 2,5 km van Soldeu in Andorra. De residentie biedt 70 appartementen, verspreid over 3 gebouwen, van 4 tot 7 verdiepingen en voorzien zijn van een lift. De appartementen, variëren van volledig uitgeruste studio's voor 2 personen tot appartementen met 4 slaapkamers voor 8 personen. De woningen zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien (volledig nieuwe inrichting en apparatuur). Een aantal hebben een balkon

De residentie 2,5 km van de gondel, die Soldeu met het skigebied Grandvalira verbindt. Hier vindt u 210km aan pistes, 3 snowparks en een freestyleschool.

Een prachtige natuurlijke omgeving met natuurparken van glaciale oorsprong (de Madriu-Claror-Perafitavallei) en bergmeren (Circ dels Pessons), wachten op u. Het vorstendom Andorra is het winkel- en après-skiparadijs.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging andorra bordes d'envalira s4

De ligging van "andorra bordes d'envalira s4" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.