Waterrijkoesterdam.nl

Waterrijkoesterdam.nl logo

Waterrijk Oesterdam is een luxe villapark aan het water in Tholen, Zeeland. Het park ligt aan het Zoommeer en midden in Nationaal Park de Oosterschelde. Aan water, natuur, rust en ruimte is geen gebrek op het luxe vakantiepark. Waterrijk Oesterdam beschikt over unieke watervilla’s en luxe hotelappartementen.

USP’s
• Villa’s aan het water met aanlegsteiger;
• Luxe villa’s met wellness faciliteiten;
• Villa’s ontworpen door Piet Boon;
• Veel watersportmogelijkheden;
• Jachthaven met trailerhelling en stalling;
• Combinatie met Outdoor Elements.

Winkelomschrijving

Villa’s
De vrijstaande watervilla’s, ontworpen door Nederlands ontwerper Piet Boon, zijn ruim en luxe en het grootste deel van de woningen beschikt over een eigen aanlegsteiger. De vakantiehuizen (Oesterdam Lounge, Oesterdam villa en Boon villa) zijn geschikt voor 4 tot 16 personen. Bij de Oesterdam villa kan ook gekozen worden voor een wellness variant met sauna, jacuzzi en/of sunshower. De villa’s zijn modern ingericht, bieden stuk voor een stuk een prachtig uitzicht op het water en zijn van alle gemakken voorzien.

Hotelappartementen
In het nieuwe centrumgebouw bevinden zich luxe 2-persoons en 4-persoons hotelappartementen. De 4-persoons kamer is zeer geschikt als familiekamer met een afgesloten slaapkamer, een open slaapkamer/woonkamer met een zithoek en televisie, een luxe badkamer en een kitchenette. Het hotelverblijf is inclusief ontbijt, dagelijkse schoonmaak, gratis wifi en gratis parkeren. Hotelgasten kunnen daarnaast gebruik maken van het binnenzwembad, het spa en wellness aanbod en de sportgelegenheden.

Faciliteiten
Watersport liefhebbers halen hun hart op door de vele mogelijkheden, zoals suppen, zeilen, duiken, zwemmen en vissen. Een boot huren of een eigen boot meenemen behoort ook tot de opties. De boot kan aangelegd worden bij de villa’s, maar ook in jachthaven Marina Oesterdam waar een moderne trailerhelling te vinden is. De jachthaven biedt ook een binnen- en buitenstalling voor boten.

Verdere faciliteiten zijn een fietsverhuur, wijnproeverij en horecagelegenheden. Harbourbeachclub ZINK, een à la carte restaurant met een cabana strand, buitenterras, vis- en oesterbar en luxe take-away, wordt in april 2019 geopend. Voor leuke activiteiten wordt er samengewerkt met Outdoor Elements. Paintballen, buggy rijden, een escape room of een culinaire RIB tocht; het is allemaal mogelijk.

Ga naar Waterrijkoesterdam.nl
Laatste waterrijkoesterdam.nl informatie
Waterrijkoesterdam.nl heeft de volgende type accommodaties:
  • Vakantiehuizen
  • Bungalowparken
Aantal accommodaties: 25
Laatste waterrijkoesterdam.nl nieuws
Overzicht Waterrijkoesterdam.nl nieuws & korting