Tuskendemarren.nl

Tuskendemarren.nl logo

Recreatiepark Tusken de Marren is een prachtig vakantiepark aan het water in Akkrum. Het is gelegen in hartje Friesland met een ligging aan de Meineslaet, dat de verbinding tussen het Sneekermeer en de rivier Boarn vormt. Op 5 minuten loopafstand ligt het gezellige centrum van Akkrum met haar vele restaurants en winkels.

Het vakantiepark biedt zes verschillende villa’s en chalets geschikt voor 2 tot 8 personen. Alle vakantiewoningen liggen direct aan het water en beschikken over een eigen aanlegsteiger voor een sloep of een boot. De moderne huisjes zijn van alle gemakken voorzien zoals een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat, eet- en zithoek, badkamer, flatscreen tv en gratis wifi.

Faciliteiten
Recreatiepark Tusken de Marren biedt faciliteiten voor een heerlijke vakantie aan het water. Visliefhebbers kunnen hun hengel uitgooien vanaf de steiger of bij hun eigen vakantiehuis. Voor de kinderen is er animatie in het hoogseizoen en een uitdagende speeltuin aanwezig. Hier staan een trampoline, schommels, wipkip, klimtoren met glijbaan, rekstok, zandbak en een tafeltennistafel. Er zijn ook mogelijkheden voor het huren van een skelter of een boot. De boot kun je dan aanleggen op de ligplaatsen bij de woning. Tusken de Marren heeft een eigen haven en een boothelling waar gasten gratis gebruik van mogen maken.

  • Vakantiehuizen aan het water met privé aanlegsteiger
  • Vakantiepark in hartje Friesland
  • Unieke ligging aan de Meineslaet, vlakbij het Sneekermeer
  • Watersportactiviteiten
  • Duurzame vakantiewoningen en lodges

Ga naar Tuskendemarren.nl
Laatste tuskendemarren.nl informatie
Tuskendemarren.nl heeft de volgende type accommodaties:
  • Bungalowparken
Aantal accommodaties: 22
Laatste tuskendemarren.nl nieuws
Overzicht Tuskendemarren.nl nieuws & korting