Molke.nl

Molke.nl logo

Vakantiepark Mölke is een kleinschalig vakantiepark in Overijssel. Mölke is echt een familiebedrijf met Twentse gemoedelijkheid. Het park heeft een unieke ligging aan het riviertje de Regge. Direct aan de Regge zijn verschillende stacaravans en chalets te huur. Verder bieden wij mooie ruime kampeerplaatsen, comfortplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. Uniek zijn de bijzondere Reggehooibergen. Luxe verhuuraccommodaties in de vorm van een hooiberg met alle gemakken zoals infraroodsauna. Mölke is gelegen in het buurtschap Zuna, tussen Nijverdal & Rijssen. Het park is het gehele jaar geopend. De ANWB heeft Mölke gewaarderd met een 9,0.

USP's van Mölke
Vele voorzieningen zowel binnen als buiten (oa. binnenspeeltuin, overdekt zwembad & bowlingbanen)
* Eigen rondvaartboot, fluisterbootje, kanoverhuur
* Halfpension & All-inclusive Fiets& Wandelarrangementen
* Reggehooibergen met infraroodsauna
* Aangepaste bungalows voor mindervaliden

In het hoogseizoen zijn voornamelijk gezinnen met kinderen (basisschool) die te gast zijn bij Vakantiepark Mölke. Er is in de schoolvakanties volop animatie.


In het voor- en naseizoen zijn er veel senioren die willen genieten. Mölke biedt speciale arrangementen op basis van halfpension. Iedere ochtend wordt een ontbijtmand geserveerd bij de accommodatie, ’s avonds kan gegeten worden in het Dinercafé. In de weekenden zijn er ook veel gezinnen, maar door de vele voorzieningen ook veel familieweekenden.

Ga naar Molke.nl
Laatste molke.nl informatie
Molke.nl heeft de volgende type accommodaties:
  • Campings
  • Chalets
Aantal accommodaties: 77
Laatste molke.nl nieuws
Overzicht Molke.nl nieuws & korting