Molenheide.be

Molenheide.be logo

Vakantie- en bungalowpark Molenheide is het kindvriendelijkste bungalowpark van België. Gelegen in het groene hart van het Limburgse Houthalen-Helchteren, staat Molenheide garant voor een rustgevende vakantie of een prachtige familie-uitstap. Het geheel van indoor attracties, sport- en ontspanningsfaciliteiten, drank- en eetgelegenheden, het animatieprogramma en de bungalows, zorgen voor een onvergetelijke gezinsvakantie. Kinderen voelen zich hier de koning te rijk! Zij zullen zich op Molenheide dan ook geen moment vervelen.

• Volop faciliteiten en activiteiten voor kinderen tot 12 jaar
• Saraland, een volledig overdekt en kindvriendelijk centrum met o.a. een binnenzwembad met 4 zwembaden en 4 glijbanen, binnenspeeltuin van 7.000m2 en minigolf (winnaar THEA-award for outstanding achievement)
• Dichtbij de populaire Belgische attractieparken waaronder Plopsa indoor, Bobbejaanland en diverse dierentuinen.
• Animatie in de vorm van Sara de Sprinkhaan
• Molenheide draait op 100% groene energie
• Hoogwaardige kwaliteit van accommodaties en voorzieningen
• 5 sterren bungalowpark
• Midden in de Belgische natuur

Ga naar Molenheide.be
Laatste molenheide.be informatie
Molenheide.be heeft de volgende type accommodaties:
  • Vakantiehuizen
  • Bungalowparken
Aantal accommodaties: 13
Laatste molenheide.be nieuws
Molenheide opend op 8 juni

Wij zijn gelukkig om jullie te vertellen dat Park Molenheide op 8 juni weer haar deuren mag openen. Zorgeloos op vakantie dichtbij huis naar 'het beste vakantiepark van België'.

Profiteer maximaal van de zomervakantie dankzij onze last-minutekorting die oploopt tot maar liefst 30%. Verblijf in één van de vrijstaande accommodaties en geniet van de zomerzon vanop je eigen privéterras in het groen.

De bungalows zijn voor 75% volzet voor komende zomervakantie, maar we hebben nog beschikbaarheid. Snel zijn is de boodschap!

Meer informatie
Overzicht Molenheide.be nieuws & korting

Overige nieuws molenheide.be

Tot -45% korting met de Megadeals

Tot -45% korting met de Megadeals met verschillende aankomsten van februari tot en met augustus!
Geniet van de (tijdelijke) unieke Megadeals en profiteer van kortingen oplopend tot 45%! De Megadeal-korting is geldig op verschillende types voor 4, 5 of 6 personen. De Megadeals zijn nog geldig tot en met zondag 01 maart 2020. Wacht dus zeker niet te lang met het boeken van jouw Megadeal.

Meer informatie
Vroegboekkorting tot maximaal 34%

Vanaf deze week ontvang je dubbel zoveel vroegboek-, week- en familiekorting. De combineerbare vroegboekkorting kan oplopen tot 34%.  Bij het boeken van een vakantie van minimaal één week tijdens de zomervakantie (juli en augustus) ontvang je gegarandeerd 30% korting. Dit is de laagste zomerprijs voor de zomervakantie in 2020.

Dubbele vroegboekkorting is geldig in alle schoolvakanties in 2020

De dubbele vroegboekkorting is geldig in alle schoolvakanties in 2020 en op alle type bungalows. De Libelle dubbele vroegboekkorting wordt automatisch toegepast in het boekingsproces op de website, hiervoor is geen additionele kortingscode nodig.

Meer informatie
Megawinterdeals tot 50% korting

Beleef een wintervakantie in november, december, januari of februari en profiteer van een korting tot -50%

De komende dagen profiteer je van de Megawinterdeals en kom je al vanaf € 182 voor een weekend naar Park Molenheide. Tijdens het eerste weekend van de Kerstvakantie krijg je gegarandeerd 50% korting op het accommodatietype Relaxis.

Wees er snel bij, de actie loopt t/m 30-11-2019

Meer informatie
Dubbele vroegboekkorting tot 36%

Veel populaire bungalows zijn ieder jaar weer snel volgeboekt. Wacht daarom niet te lang met het boeken van uw vakantie op Park Molenheide. U heeft nu nog ruime keuze en profiteert maximaal van de vroegboekkorting. De vroegboekkorting is het gehele jaar geldig tot 45 dagen voor aankomst. De korting wordt automatisch door het boekingssysteem toegewezen aan je boeking. De vroegboekkorting kan oplopen tot 10% en is te combineren met andere kortingen, waaronder de familiekorting en weekkorting, waardoor de maximale korting 30% is. 

Libelle dubbele vroegboekkorting

Park Molenheide heeft nu de beste (dubbele) vroegboekkorting voor uw vakantie in 2019, wij verdubbelen namelijk de vroegboekkorting voor alle boekingen die binnen 10 maanden voor aankomst vallen. Boekt u dus nu uw vakantie (alle periodes geldig) dan ontvangt u van ons dubbele vroegboekkorting. Deze korting kan oplopen tot -36% omdat de vroegboekkorting te combineren is met familiekorting (10%) en onze weekkorting (10%).

Meer informatie
Last-minute korting op de kerstvakantie tot -30%

Ontdek, beleef en geniet van een magisch wonderland op Park Molenheide met een unieke last-minute korting.

Heerlijk genieten van cadeautjes onder de boom, prachtige verlichting en wellicht sneeuw. Geniet volop van de kerstsfeer op ons vakantiepark midden in de natuur. Een kerstvakantie om nooit te vergeten. De kerstvakantie staat vanaf vandaag in last-minute, profiteer direct van een korting op je vakantie en boek vandaag nog.

Voor een sfeervolle kerstvakantie heeft Park Molenheide nu een beperkt aantal kerstbomen beschikbaar voor in de bungalows. Wij zorgen ervoor dat de kerstboom (en versiering) klaarstaat bij aankomst. Uiteraard mogen de kinderen het aller-leukste doen, de kerstboom versieren. Reserveren kan in het boekingsproces.

Meer informatie