Marinaparcs.nl

Marinaparcs.nl logo

Bij Marinaparcs.nl boekt de bezoeker een heerlijk verblijf aan of zelfs op het water. Marinaparcs.nl biedt unieke accommodaties aan verspreid over verschillende jachthavens in en nabij Amsterdam.

De accommodaties zijn geschikt voor natuur- en watersportliefhebbers. Dankzij de ligging zitten de bezoekers in mum van tijd op of aan het water. Het IJmeer, het Markermeer, het IJsselmeer en de Randmeren zijn ideaal voor een heerlijke dag varen. Maar er kunnen natuurlijk ook andere watersporten worden beoefend waaronder; kiten, wakeboarden of suppen. Marinaparcs.nl heeft accommodaties in de jachthaven Amsterdam Tineke Bakker, jachthaven Marina Muiderzand Almere, jachthaven Naarden en jachthaven Lelystad Deko Marina. In veel jachthavens kan men tijdens het verblijf gebruik maken van de faciliteiten in de jachthavens, waaronder horecagelegenheden, bootverhuur, sanitaire voorzieningen en speelplekken voor kinderen.

Accommodaties
Marinaparcs.nl biedt een ruime keuze aan accommodaties geschikt voor 2 tot maximaal 7 personen. Alle accommodaties liggen op of aan het water. Havenlodges, voor 4, 5 of 6 personen, zijn te huren in Amsterdam, Naarden en Lelystad. In Naarden bevinden zich naast de havenlodges ook Tiny Wagons en de oudste woonboot van Nederland; woonboot De Zwerver geschikt voor maximaal 7 personen. In Almere staan bijzondere 2 persoons ‘waterbubbels’ een klein rond 2-persoons huisje op het water met een prachtig uitzicht over de jachthaven. In Almere kan men ook overnachten in één van de safaritenten of lodges aan het water geschikt voor 2, 4, 5 of 6 personen. Marinaparcs.nl biedt daarmee een glamping aan het water. Dat is genieten van het echte kampeergevoel maar tegelijkertijd van luxe en comfort in de ingerichte tenten. Eveneens in Almere staan vrolijke tinywagons, deze oude schaftketens zijn praktisch ingericht en geschikt voor 2 personen. In alle accommodaties kan men genieten van de rust en schitterende natuur.

Faciliteiten
De accommodaties van Marinaparcs.nl liggen in verschillende jachthavens en beschikken dus ook over verschillende faciliteiten. Zo heeft de havenlodge in jachthaven Tineke Bakker geen faciliteiten, maar voor activiteiten kunt u terecht bij de tegenovergelegen camping Zeeburg Amsterdam. In de andere jachthavens zijn verschillende faciliteiten te vinden. In Jachthaven Naarden kunnen bezoekers heerlijk dineren in Restaurant Porterhouse, zijn er speelplekken voor kinderen en kunnen ze gebruik maken van het sanitairgebouw en de wasserette. Jachthaven Marina Muiderzand beschikt eveneens over een heerlijk restaurant, speelplekken en een sanitairgebouw maar ook over fietsverhuur, Wifi en het strandbad duin. In jachthaven Lelystad Deko Marina zijn ook tal van voorzieningen, voordeel van deze jachthaven is dat het op slechts 1 km van Outletstore Bataviastad vandaan ligt, heerlijk goedkoop shoppen en genieten van heerlijke hapjes en drankjes!

Speerpunten
• Unieke accommodaties aan en op het water;
• Geschikt voor 2 tot 7 personen;
• Havenlodges, Tinywagons, Safaritenten en Waterbubbels;
• Gelegen in jachthavens nabij Amsterdam;
• Goede bereikbaarheid centrum Amsterdam.

Ga naar Marinaparcs.nl
Laatste marinaparcs.nl informatie
Marinaparcs.nl heeft de volgende type accommodaties:
  • Vakantiehuizen
  • Bungalowparken
Aantal accommodaties: 32
Laatste marinaparcs.nl nieuws
Overzicht Marinaparcs.nl nieuws & korting