Interhome.nl

Interhome.nl logo

Interhome.nl: ruim 33.000 vakantiewoningen en appartementen in meer dan 32 landen. Sinds 1965 een van de vakantiehuizenspecialisten van Europa. Interhome.nl is dé specialist op het gebied van verhuur van vakantiehuizen, chalets en (stads)appartementen met een aanbod van 34.000 accommodaties in 32 landen.

Of u nu op zoek bent naar een villa met zwembad voor de zomervakantie of een gezellig chalet aan de piste voor de wintersportvakantie, een stadsappartement voor een citytrip in het voorjaar of toch liever een accommodatie dicht bij huis voor de volgende vakantie, bij Interhome bent u altijd aan het juiste adres.

Interhome.nl zorgt er voor dat uw vakantieverblijf niet alleen heel plezierig, maar ook nog eens heel betaalbaar is. Kijk daarom bij de Last Minute aanbiedingen van 33% op deze pagina.

Interhome.nl is opgericht in 1965 in Zwitserland en kijkt terug op vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Momenteel is Interhome.nl een van Europa's grootste aanbieders van gecontroleerde vakantiehuizen en appartementen wereldwijd. De moedermaatschappij Interhome AG, gevestigd in Glattbrugg, Zürich, is 100% eigendom van Hotelplan Holding AG. Dit bedrijf is 100% eigendom van Migros, de grootste retailorganisatie van Zwitserland met het hoofdkantoor in Zürich. Onze Zwitserse kwaliteit verzekert u een goede vakantiebeleving.

Ga naar Interhome.nl
Laatste interhome.nl informatie
Interhome.nl heeft de volgende type accommodaties:
  • Vakantiehuizen
  • Chalets
  • Hotels
  • Appartementen
Aantal accommodaties: 76753
Laatste interhome.nl nieuws
Overzicht Interhome.nl nieuws & korting