Holidaysuites.be

Holidaysuites.be logo

Holiday Suites verhuurt vakantieverblijven aan de Belgische en Noord-Franse kust, en ook in Belgisch Limburg. Specifiek zijn onze bestemmingen: Blankenberge, De Panne, Zeebrugge, Westende, De Haan, Bray-Dunes, Oye-Plage, Equihen-Plage (Hardelot) en Hengelhoef.

De aanbieder verhuurt vakantieappartementen en villa’s van 2 tot 11 personen. Deze zijn steeds uitgerust met een keuken, badkamer en alles wat nodig is om uw vakantie aangenaam te maken. In Blankenberge, Equihen en Bray-Dunes heeft Holidaysuites verblijven met zeezicht.

Holidaysuites werkt met een stuk vaste huur per nacht en een stuk (gedeeltelijk variabel per persoon) supplementen (schoonmaak, lakens, energie- en toeristentoeslag). Op de website krijgen bezoekers meteen de beste prijs te zien, inclusief lopende kortingen. Deze prijs is dan ook meteen de totaal prijs van huur en supplementen, er komen tijdens het boeken geen extra kosten meer bij.

De voorwaarden zijn uiterst flexibel. De aankomst dag is vrij te kiezen, en ook de duurtijd van het verblijf is flexibel. Verblijven kan voor minimaal 1 nacht (buiten vakanties, in schoolvakanties zijn dit minimum twee nachten), tot een maximum van 30 nachten. Boeken is heel eenvoudig en de website is sinds maart 2016 geheel vernieuwd. Betalen kan met creditcard en overschrijving / cheques vacances. De site wordt voortdurend geoptimaliseerd, zowel inhoudelijk als technisch om het boekgemak te vergroten.

Ga naar Holidaysuites.be
Laatste holidaysuites.be informatie
Holidaysuites.be heeft de volgende type accommodaties:
  • Vakantiehuizen
  • Appartementen
Aantal accommodaties: 178
Laatste holidaysuites.be nieuws
Overzicht Holidaysuites.be nieuws & korting