Groepen.nl

Groepen.nl logo

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of men nu op zoek is naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar u met een groep exclusief kunt verblijven.

Nederland heeft voldoende moois te bieden voor een heerlijke vakantie of weekendje weg. Met 12 provincies, die zo van elkaar verschillen, biedt Nederland voor elk wat wils. Nederland heeft dan wel geen prachtige witte stranden of grote watervallen, maar ons eigen kikkerlandje heeft qua natuur voldoende te bieden.

Wat dacht u van de mooie heuvellandschappen tijdens een vakantiehuis in Limburg, een groepsaccommodatie in het 'kei' gezellige Drenthe en de wilde natuur op de Veluwe? Een familiehuis huren in Zeeland of een natuurhuis op een camping in Friesland? Kortom, Nederland heeft een rijk aanbod aan moois voor een heerlijk weekendje weg of een vakantie in eigen land. Daarnaast beschikt Groepen.nl over een ruim aanbod van groepsaccommodaties in België, Duitsland en Frankrijk waardoor bezoekers een ruime keuze hebben voor een vakantie met een groep.

De voordelen van Groepen.nl:
- Rechtstreeks en veilig betalen
- Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
- Ruim 24.500 klantreviews
- Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
- Altijd boeken met garantie

Groepen.nl is hét ideale platform voor groepen groter dan 8 personen!

Ga naar Groepen.nl
Laatste groepen.nl informatie
Groepen.nl heeft de volgende type accommodaties:
  • Vakantiehuizen
Aantal accommodaties: 1119
Laatste groepen.nl nieuws
1.5 meter accommodaties voor groepen

Groepen.nl vindt het belangrijk om jouw veiligheid te waarborgen! Verblijf veilig bij een van onze 1.5 meter accommodaties!

✔️Conform de richtlijnen van het RIVM

✔️Hygiene maatregelen

✔️1.5 meter afstand

✔️Eigen sanitair

 Accommodatie boeken? In de tekst van de accommodatie vind je terug met hoeveel personen je maximaal kunt verblijven om de maatregelen te kunnen waarborgen

Meer informatie
Overzicht Groepen.nl nieuws & korting

Overige nieuws groepen.nl

Meerdere huishoudens in één vakantiehuisje mag

In een goed ingerichte groepsaccommodatie/vakantie- en familiehuis kun je veilig en prettig je vakantie of weekeindje weg doorbrengen! Dit is nu ook bevestigt door de media.

Hoe leuk is het om weer met je vrienden of familie erop uit te kunnen trekken en samen te genieten van al het moois dat Nederland je te bieden heeft.

Natuurlijk worden de veiligheidsregels goed in de gaten gehouden door onze huiseigenaren! Ze zijn er op voorbereid.

Bekijk snel welke groepsaccommodaties over eigen sanitair beschikken

Meer informatie