Chalet.nl

Chalet.nl logo

Chalet.nl is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 50 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alle accommodaties van Chalet.nl zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot zeer luxe. Chalet.nl bestaat ruim 16 jaar, bestaat uit een team van negentien mensen en is gevestigd in Woerden.

Bij Chalet.nl heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal, skilessen en vervoer per touringcar.

Bij het merendeel van de chalets en appartementen kunt u direct de beschikbaarheid zien en via de website een optie aanvragen.

Ga naar Chalet.nl
Laatste chalet.nl informatie
Chalet.nl heeft de volgende type accommodaties:
  • Chalets
  • Appartementen
Aantal accommodaties: 4067
Laatste chalet.nl nieuws
Boek zonder risico alvast je wintersportvakantie!

Boek zonder risico alvast je wintersportvakantie!
Verlang jij ook zo naar een weekje skiën? Dan vraag je je vast af welke voorwaarden er gelden indien je reis niet door kan gaan in verband met corona. Wij leggen het je uit:
 
Als Chalet.nl de door jou geboekte reis niet kan leveren vanwege de maatregelen in verband met het Corona-virus, wordt de boeking geannuleerd volgens de ANVR voorwaarden en heb je daarmee gewoon recht op een retournering van de reissom. Je kunt bij ons dus zonder risico je wintersport vastleggen.

Meer informatie
Overzicht Chalet.nl nieuws & korting

Overige nieuws chalet.nl

Bekijk de actuele aanbiedingen

Een totaaloverzicht van aanbiedingen bij Chalet.nl

Meer informatie
Win een wintersportverblijf naar Frankrijk!

Ben jij een échte winterpsportliefhebber en doe je niets liever dan skiën of snowboarden? Dan hebben we heel goed nieuws! Je kunt kans maken op een gratis weekverblijf in de sneeuw met vrienden of familie. Bekijk de actie via onderstaande link.

Meer informatie
Korting bij CGH Résidence Les Clarines

Bij CGH Résidence Les Clarines kan er nu geboekt worden met een mooie aanbieding. Deze appartementen liggen op 50 meter van de piste en 150 meter van winkels, restaurants en bars.

Actie: Korting bij CGH Résidence Les Clarines
Geldigheid: Tot 18-04-2020

Meer informatie
**WIN** een roll-up trolley van Car-Bags.com

Onder iedereen die in de maand januari een boeking maakt, verloot Chalet.nl de roll-up trolley t.w.v. €59,-.

Meer informatie
**WIN** een skihelm met vizier t.w.v. €359,-

Naar beneden suizen met zo’n prachtige skihelm? Dan is dit je kans! Onder iedereen die in de maand november een boeking maakt, verloten we deze skihelm. Wie weet word jij de gelukkige winnaar!

Meer informatie
Blijf op de hoogte van Chalet.nl acties.

Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief van Chalet.nl en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties.

Meer informatie