Centerparcs.nl

Centerparcs.nl logo

Center Parcs dompelt je onder in nieuwe ervaringen

Met uitvindingen als de Aqua Mundo, de wildwaterbaan en de Market Dome is Center Parcs al jaren een vernieuwende vakantieaanbieder. Center Parcs heeft onlangs de Zoover Award 2017 in de categorie “Beste Vakantie Bungalowpark XL” gewonnen. En nu we 50 jaar jong zijn, zetten we weer een compleet nieuwe standaard neer voor familievakanties.

Zo geniet je bijvoorbeeld in verschillende parken van vernieuwde cottages, en er volgen er veel meer. Of dompel je onder in luxe in een Exclusive cottage, met je eigen wellness-ruimte. In Zuid-Duitsland vier je vanaf eind 2018 aan de voet van de Alpen een heerlijke vakantie in het gloednieuwe Park Allgäu. In Frankrijk bouwen we samen met Disney aan iets heel bijzonders: Villages Nature® Paris. En we introduceren het compleet nieuwe luxe-label ‘Resorts by Center Parcs’, met het Terhills Resort in België.

Ga naar Centerparcs.nl
Laatste centerparcs.nl informatie
Centerparcs.nl heeft de volgende type accommodaties:
  • Vakantiehuizen
  • Bungalowparken
Aantal accommodaties: 31
Laatste centerparcs.nl nieuws
20% korting op alle schoolvakanties in 2019

Voordeel-fanatiekelingen opgelet! Alleen tijdens de Vakantie Voordeeldagen boek je je schoolvakantie in 2019 nu wel erg voordelig!

20% korting op alle schoolvakanties in 2019 inclusief ActiviteitenCadeau t.w.v. €30 en Gratis Voorkeursligging t.w.v. €33

Wees er snel bij, de actie is geldig t/m 13 december 2018!

Meer informatie
Overzicht Centerparcs.nl nieuws & korting

Overige nieuws centerparcs.nl

Black Friday aanbiedingen

Ook bij Center Parcs is het Black Friday! Alleen dit weekend boek je je kerstvakantie of voorjaarsvakantie nu extra voordelig. Boeken kan t/m maandag 26 november.

Lekker ertussenuit, met prachtige locaties als vakantiebestemming. Vakantie vieren in Center Parcs is zoals jij het wilt, van ontspanning tot actie, aan de kust of in de bossen.

Uiterste boekingsdatum: 26 november 2018

 

Meer informatie